Pakendikeskus osales EAS Digitaliseerimise teekaardi loomisel

Pakendikeskus osales Digitaliseerimise teekaardi loomisel. Digitaliseerimise teekaardi protsess hõlmab tootmise, teenuste osutamise, erinevate üksuste vahelised seosed ning tarneahela. Digitaliseerimise teekaart koostatakse ettevõtja ühe või mitme üksuse või kogu tarneahela kohta. Tarneahel võib koosneda ka mitmest erinevast ettevõtjast. Digitaliseerimine on tegevus, millega võetakse kasutusele digitaalne tehnoloogia, CPS, automatiseeritud lahendus või tarkvaralahendus. 

EAS toetab ettevõtete digitaliseerimise teekaardi loomist, et suurendada ettevõtja teadlikkust tema ettevõtte digitaliseerituse ja automatiseerituse hetkeolukorrast ja küberturvalisuse esmasest tasemest. EAS-i digitaliseerimise teekaardi toetusest lähemalt: https://eas.ee/toetused/digitaliseerimise-teekaardi-toetus . 

Pakendikeskusele antakse Digitaalse teekaardi koostamine käigus hinnang digitaliseerimise mõjule, eesmärkide saavutamiseks vajalikele investeeringutele, nende tasuvusele ja ajakavale. Digitaliseerimise teekaardiga on välja toodud protsesside kitsaskohad ning edaspidiste tegevuste plaan, kuidas neid lahendada või kõrvaldada. Toetuse summa on 9800 eurot.