Kaitse tööd tehes oma käsi!

Kevad on käes ja aiatööd on hoo sisse saanud. Kas ka Sinul juba on head ideed idanemas ning ootad kannatamatult, et sõrmed mulda pista? Kui vastasid jah, siis hoolitse selle eest, et Sul on selleks kõik vajalikud vahendid olemas! Kuna aiatööd tähendavad tavapäraselt kätele palju koormust, siis oleme oma valikust kokku pannud Sulle parima kindavaliku, mis sobib ka teisteks kevadhooaja tegemisteks. Ikka selleks, et Sinu käed oleks kaitstud, olemine mugav ja töö ei läheks aia taha! 

Meister aias ja majapidamises 

Nailon töökindad nitriilist peopesaga 

Need õhukesed ja mugavad kindad on naiste vaieldamatud lemmikud. Suure kulumis- ja rebimiskindlusega nailon/spandex materjal tagab eriti hea hingavuse ning painduvuse. Sõrmeotsa tundlikkus säilib neid kandes suurepäraselt, mis võimaldab ka istutustöid edukamalt teha ning kinnaste haare on hea nii niiskes kui ka kuivas keskkonnas. 

Antud töökinnastel on õlide ja määrdumise eest kaitsev vahtnitriilkummist peopesa. Nende kasutusvaldkond on väga lai, sobides Sinu käsi kaitsma lisaks aiatöödele ka kodumajapidamises, koristustöödes, kaubakäitlemises, põllumajanduses, tööstuses, ehituses ja teiste üldtööde puhul. 

Raskemateks töödeks 

Polüestrist töökindad nitriilist peopesaga 

Kindad tõelisteks jõunumbriteks! Nende kinnaste eeliseks on suurepärane haare eelkõige kuivades tingimustes. Tööriistad püsivad pihus, asjade vedamisel on nende haare tugev ning miski ei libise Sinu käest. Antud kinnaste hiilgava kulumiskindlusega saad olla kindel, et need jäävad Sulle abimeheks veel mitmeteks aastateks. Rauast nad siiski tehtud pole, sest vaatamata raudkindlusele, on nende kinnaste sõrmetundlikkus hea. 

Vahtnitriilkumm kaitseb määrdumise ja õlide eest, seega ei pea kartma käsi mustaks teha. Kindaid saab kasutada mitmesuguste täpis- ja mehaanikatööde tarbeks, kus on oluline hea puutetundlikkus ja haare. Samuti sobivad need kasutamiseks ehitusel, remonditöökojas, tööstuses, põllumajanduses, kaubanduses, koristustöödel, aianduses, kodumajapidamises ja kusiganes neile otstarvet soovid anda! 

Toetav ja tundlik 

Polüestrist töökindad lateks peopesaga 

Meie valikust leiad ka mitmeid polüestrist kindaid, mille peopesal on kõigil karestatud lateks. Ka neil kinnastel on hea sõrmeotsa tundlikkus ning hea haare, mis ei vea Sind alt ei niiskes ega ka kuivas keskkonnas. Lateks tagab sujuva painduvuse ning on Sinu kätele mugav. 

Neid kindaid võib kasutada märgades olustikes, samuti sobivad nad kasutamiseks teetöödel, ehitusel, tööstuses, aianduses, põllumajanduses, kalanduses, koristustöödel, kodumajapidamises ja paljudel muudel sarnastel töödel. 

Läbi tule ja vee 

Veekindlad kummikindad 

Need oranžid kindad on veekindlad, mugavad ja lasevad Su kätel hingata. Peopesades olev topeltlateks kaitseb Sinu käsi, tagades painduvuse ja mugavuse kasutamisel. Sinu haare püsib hea nii kuivas kui ka väga niiskes keskkonnas ning kinnaste sõrmeotsad on tundlikud. 

Toimetad kõrgete temperatuuridega? Sel juhul sobivad antud kindad just Sulle, kuna need kannatavad ka kuumaga kokkupuudet. Tootetestid on näidanud, et antud kindad peavad 100°C kraadi juures vastu ligikaudu 30 sekundit ning 250°C kraadiga kokkupuutel umbes 14 sekundit. 

Need veekindlad kummikindad sobivad kasutamiseks eelkõige märgades oludes, üldtööde tegemisel, ehitusel, tööstuses, aianduses, põllumajanduses, kaubanduses, kalanduses, koristustöödel, kodumajapidamisel. 

Valmis tegudeks! 

Kes tööd teeb, see rõõmu näeb – nii ütleb vanasõna. Hooajalised tegemised hoiavad meid toimekate ja õnnelikena. Et Sinu tegemised pakuksid Sulle rõõmu täiel määral – pea meeles oma käsi selle kõige käigus ülekohtuselt mitte vaevata! Kõiki kindaid ning paljugi muud saad oma kevadisteks toimetusteks osta otse läbi meie e-poe aadressil www.pakendikeskus.ee . Kui Sul on erisoove või eelistaksid meilt e-kirja kaudu tellida, siis saad seda muretult teha, edastades oma tellimuse meile e-posti aadressile tellimused@pakendikeskus.ee .